Direct contact? Bel: 0352600371

Factoringwijzer 5 van ★★★★★ 6 reviews

Factoringwijzer

FactoringWijzer

Factoringwijzer is een initiatief van Camelot Adviesgroep. Wij zijn sinds 1999 actief als financieel adviseurs en zijn aangesloten bij alle factoring partijen. Op onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en gemakkelijk een keuze maken die het beste bij uw onderneming past. We zijn met een 9,3 beoordeeld als de beste factoringvergelijker (Klantenvertellen.nl). Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben maken wij een eerste inschatting over de mogelijkheden van uw aanvraag. Wij nemen telefonisch contact met u op om een aantal zaken door te nemen. Ontvang binnen 1 dag een vrijblijvende offerte van de factormaatschappij (40% scherper dan gemiddeld).

Na bestudering van uw aanvraag selecteren wij factormaatschappijen die aansluiten bij uw wensen. Op basis van de door u verstrekte gegevens en onze analyse verzoeken wij de geschikte factormaatschappijen om met een indicatief voorstel te komen.
Na het ontvangen en bestuderen van de voorstellen bent u vrij in uw keuze met welke factormaatschappij u verder wilt. Bij een wederzijds positief gevoel wordt er een contract opgesteld en kunt u uw eerste facturen indienen. De duur van het ontvangen van verschillende offertes tot aan het tekenen van het daadwerkelijke contract beslaat meestal slechts enkele werkdagen.

  • Actief sinds 1999
  • Meer dan 4000 tevreden klanten
  • Alle Factoring partijen aangesloten
  • ...
  • ...