Direct contact? Bel: 0352600371

Factoringwijzer 5 van ★★★★★ 6 reviews

Vind de factormaatschappij die bij u en uw bedrijf past !

Voordelen factoring

Aan factoring zitten veel voordelen. Zo kunt u factoring inzetten als u direct uw volledige cashflow wilt benutten. Factoring is de toekomst van het financieren. Door het verpanden van uw debiteurenportefeuille bevoorschot de bank een percentage van de omzet en verkrijgt u meer liquiditeiten. Mede door veranderende wetgeving zijn banken zich de laatste jaren gaan richten op steeds grotere bedrijven. Minimum omzetvereisten en een goed gespreide debiteurenportefeuille zijn zaken die belangrijk worden geacht door de aanbieders van traditionele factoring.

...

Hoe ziet een factoringovereenkomst eruit?

Verschillen in factoring

Naast traditionele factoring is American factoring de laatste jaren steeds populairder. Bij American factoring verkoopt u uw facturen aan de factormaatschappij. De factormaatschappij neemt het debiteurenbeheer en in de meeste gevallen ook het debiteurenrisico over. American factoring is bereikbaar voor een grote groep MKB ondernemers en ZZP’ers. Factoring is ideaal voor bedrijven die snel groeien en hun continuïteit willen garanderen. Door factoring ontstaat er extra ruimte in de liquide middelen van uw onderneming, waardoor er meer mogelijkheden kunnen ontstaan voor uw onderneming.

...

Wat houdt american factoring in?

Het is heerlijk om weer te kunnen ondernemen, dankzij FactoringWijzer hoef ik niet meer achter openstaande bedragen aan te jagen!

Boudewijn Wolters B&C Constructions

...
  • ...
  • ...