Direct contact? Bel: 0352600371

Factoringwijzer 5 van ★★★★★ 6 reviews

Referenties

B&C Constructions

Boudewijn Wolters

Erik heeft mij erg goed geholpen met het zoeken van een geschikte maatschappij. Factoring was voor mij nieuw en daarom ben ik erg blij dat FactoringWijzer een partij voor mij heeft gevonden die bij mijn bedrijf past. Dankzij FactoringWijzer hoef ik nooit meer te wachten op mijn geld! 

Areco Group

Jasper Baarse

Na een enorme groei in mijn bedrijf dacht ik al een tijd aan het overdragen van mijn facturatie aan een externe partij. Met weinig kennis over deze verschillende partijen bood FactoringWijzer mij een uitkomst! Alles is netjes en gratis uitgezocht, waarna ik nu erg tevreden ben over mijn maatschappij.

Koopmans Uitzendbureau

Peter Koopmans

Nadat wij wilden overstappen van factormaatschappij heeft FactoringWijzer ons erg goed geholpen. Er wordt de tijd genomen om de geschikte maatschappij te vinden, iets wat ik als zeer prettig ervaren heb. Nu werken wij weer samen met een factormaatschappij die bij ons past en kunnen wij weer vooruit!

Aklik.nl

Peter Jansen

Wij zijn erg blij met onze factormaatschappij! Wat prettig is aan FactoringWijzer is dat zij gratis en vrijblijvend op zoek gaan naar een partij die bij het bedrijf past. Zelf was het lastig om een onderscheid te maken tussen de verschillende maatschappijen, maar met deze hulp kan ons bedrijf verder en sneller groeien.

  • Actief sinds 1999
  • Meer dan 4000 tevreden klanten
  • Alle Factoring partijen aangesloten
  • ...
  • ...