Direct contact? Bel: 0352600371

Factoringwijzer 5 van ★★★★★ 3 reviews

Vind de factormaatschappij die bij u en uw bedrijf past !

Voordelen van American factoring

Een groot voordeel van American factoring is het feit dat u met deze vorm van factoring aan het uitgeven van een factuur niet langer debiteurenrisico loopt. Dit betekent dat u het risico dat een debiteur niet betaalt niet hoeft te betalen als ondernemer, maar dat dit risico wordt gedragen door de factormaatschappij waar u mee in zee gaat. Omdat veel ondernemers te maken hebben met debiteuren die niet betalen, is dit zeker een voordeel te noemen voor een groot aantal ondernemers in ons land. American factoring is niet voor alle bedrijven geschikt, maar er zijn zeker enkele situaties waarbij bedrijven gebruik kunnen maken van american factoring.

...

Hoe groeit factoring in populariteit voor het MKB?

Voor wie is american factoring geschikt?

De belangrijkste situaties waarbij deze vorm van factoring als zeer interessant wordt beschouwd, zijn de volgende: - Bij bedrijven die debiteuren en voorraden als belangrijkste activa zien. - Bij organisaties met een grote export. - Bij ondernemingen die door middel van snelle betalingen interessantere inkoopvoorwaarden kunnen creëren. - Bij bedrijven die snel groeien. - Bij bedrijven die werkzaam zijn in sectoren die sterk afhankelijk zijn van het seizoen op het gebied van de omzet van de organisatie. - Bij bedrijven die midden in een reorganisatie zitten. Herkent u uw bedrijf in een van bovenstaande situaties? Dan kan deze vorm van factoring interessant zijn voor u.

...

Waarom is factoring interessant voor ZZP'ers?

Het is heerlijk om weer te kunnen ondernemen, dankzij FactoringWijzer hoef ik niet meer achter openstaande bedragen aan te jagen!

Boudewijn Wolters B&C Constructions

...
  • ...
  • ...